mask, baby mask, animal snout mask, fox, tiger Ank Nijssen

mask, baby mask, animal snout mask, fox, tigerAnk Nijssen Laten we onszelf dan maskeren! Laten we een spelletje spelen en het goed doen. Aan het eind van de dag, waarom zou een kind moeten vasthouden terwijl hij rondloopt of vriendinnen ziet? Maar als we onszelf echt maskeren… misschien dat verandert! Ik heb deze maskers gemaakt voor al die kinderen die

ank61 mask, baby mask, animal snout mask, fox, tiger Maskers Laten we onszelf dan maskeren! Laten we een spelletje spelen en het goed doen. Aan het eind van de dag, waarom zou een kind moeten vasthouden terwijl hij rondloopt of vriendinnen ziet? Maar als we onszelf echt maskeren… misschien dat verandert! Ik heb deze maskers gemaakt voor al die kinderen die Ank Nijssen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir